fbpx

Decoratie voor al uw feesten!

Trouwboeket

Er zijn allerlei modellen en type bruidsboeketten. Meest gebruikt zijn de biedermeier, druppel en waterval.
Wij willen u graag op voorhand al wat algemene informatie willen geven, zodat u ongeveer weet waar jullie als bruidspaar zelf op kunnen letten bij de keuze voor het passend bruidsboeket . Er zijn namelijk een aantal dingen waar u rekening mee dient houden als u het bruidsboeket gaat uitkiezen. Deze punten zijn uiteraard geen verplichtingen. Wij noemen hierbij:
 
  • De stijl van de bruidsjurk
  • De kleur van de bruidsjurk
  • Kleding van de bruidegom
  • Het seizoen
  • Het postuur van de bruid
  • De bindwijze van het bruidsboeket
  • Het model/type bruidsboeket
  • De soorten bloemen die je voorkeur hebben
  • De kleur van de bloemen

Versiering kerk

Geheel in stijl van jullie bruiloft kunnen wij ook passende bloemstukken verzorgen voor op jullie trouwlocatie.
U kunt er voor kiezen om de bloemstukken zelf mee te nemen naar de trouwlocatie en ze te plaatsen. Hierin kunnen wij u adviseren, zodat alles naar wens kan worden geplaatst. Eventueel overleg met de ceremoniemeester behoort daarbij tot de mogelijkheden, zodat u uzelf daarover niet druk hoeft te maken. Bij decoraties van geringe hoeveelheid en grootte is dit een prima optie.
 
Door ons laten plaatsen van decoraties
Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de bloemstukken of opmaak daarvan, kunnen wij de decoraties gratis bezorgen en plaatsen op de trouwlocatie. Bij grotere bruiloften waarbij bijvoorbeeld meerdere bloemstukken op een sokkel of hoge zuil zijn besteld, is het vervoer en plaatsen daarvan gemakkelijker door ons te verzorgen. Ook het ophangen van bloemen decoraties aan bijvoorbeeld de stoelen of balkon van een kerk kunnen daarvan een onderdeel zijn. De kosten voor het door ons plaatsen van grote meer complexe decoraties is afhankelijk het type bloemwerk, de afstand tot de trouwlocatie en de tijd die wij bezig zijn om het voor jullie aankomst helemaal in orde te maken. Wij zullen voor deze werkzaamheden slechts een gering bedrag rekenen.

Tuindecoratie huwelijk

Op zoek naar een creatie om uw huis of feest op te fleuren? Neem dan gerust een kijkje op onze site.

Al meer dan 8 jaar zijn wij actief in Sint-Niklaas en omstreken. Met de grootste passie maken wij graag voor u boeketten, bloemstukken, kransen, tuindecoratie en planten. Wilt u zien wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan zeker deze site! Volledig naar uw smaak maken wij bloemstukken voor alle gelegenheden, of u nu naar een verjaardag, een huwelijk of een begrafenis gaat. U zult bij ons steeds het geschikte bloemstuk vinden!

Bloemstuk op ceremoniewagen

Een bloemstuk maken om een auto te versieren voor een huwelijk is een hele uitdaging.

Op een trouwauto hoort eigenlijk een feestelijk autobloemstuk. Er is op het gebied van autodecoratie veel mogelijk, qua vorm, kleur en bloemsoort. Naast een bloemstuk voor de motorkap, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de auto te decoreren. Wanneer u kiest voor een decoratie op de auto, dan zorgen wij er voor dat het geheel in lijn is met uw overige bruidswerk en past bij de auto waarop het bloemstuk bevestigd wordt. Komt u met uw aanstaande naar de winkel en is het trouwvervoer nog een geheim? Laat ons dit dan even weten voor uw komst, dan houden wij daar rekening mee.

Wij geven u de inspiratie, dan hoeft u alleen nog maar te kiezen.

Het autobloemstuk wordt door ons geleverd op professionele ondergronden, zodat het bloemstuk goed op de motorkap blijft zitten. Door de speciale houder zal het stuk zichzelf vastzuigen en kunt u het ook weer losmaken. Het laat geen krassen op de (huur) auto achter.

Rode loper & boompjes

Deco Tiemke brengt geen transportkosten in rekening en bovendien kan u bij u bestelling gratis gebruik maken van een rode loper & 2 boompjes.


Een rode loper aan het huis van de bruid

Het vertrek in stijl van het bruidspaar en de suite gebeurt bij voorkeur op een rode loper.

Een rode loper aan de kerk

Sommige kerken bieden u een loper aan…binnen het kerkgebouw. Buiten het kerkgebouw vaak niet want regen en wind, rijstwerpen, duifjes en nog veel meer hebben een nefaste invloed op de loper zodat deze al gauw niet meer aan te zien is.

Maar uiteraard wilt u ook buiten de kerk een rode loper vanaf de plaats waar u de ceremoniewagens verlaat.

Een rode loper  voor je opendeurdag, party, event, beursstand

Voor al deze evenementen  komt het er op aan de aandacht te trekken van je bezoekers zodat ze zich direct uitgenodigd en welkom voelen. Eenmalig of voor meervoudig gebruik, voor binnen of buiten, breedte 1 of 2 meter.

Tafelversiering

Wij bieden u prachtige decoraties. Voor een hele grote bruiloft en voor een ingetogen bruiloft.

Na de plechtigheden is er rond het avonduur tijd voor ontspanning en een heerlijke maaltijd. Wij kunnen een prachtig bloemen arrangement verzorgen voor tijdens het eten in het restaurant, maar ook zorgen voor slechts enkele losse vaasjes met mooi decoratief bloemwerk in de moderne, trendy, stoere of klassieke stijl.

U kunt in deze dus kiezen voor slechts enkele bloemen tot een complete zaaldecoratie. Speciaal en zeer mooi ogend is onze Rozenbol op hoge vaas of groot Martini glas. In de bol kunnen tot circa 100 top rozen worden verwerkt.  Dit arrangement heeft een zeer luxe en toch ook elegante uitstraling en past bij iedere trouwerij.

Andere kleuren en roos soorten zijn uiteraard ook mogelijk om in de bol te verwerken, evenals een combinatie van de kleuren wit/rood, roze/wit, enz.